13.2.10

Στα μυστικά του βάλτου...



Διαβάζοντας τους γνωστούς μακεδονομάχους του Μέτροσπορτ να λένε ότι οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα φάνε σίδερα στους Ζωσιμάδες. μου ήρθε στο μυαλό τα μυστικά του Βάλτου. Και πραγματικά μέσα από τον βάλτο όχι των Γιαννιτσών αλλά των Ιωαννίνων βγήκανε νικήτες -έτσι για να το παίξω και εγώ μακεδονομάχος και να προλάβω τον Βασιλόπουλο αύριο- ο Καπετάν Ιβιτς και οι σύντροφοί του!

Επιτέλους επιστροφή στις νίκες με καλή εμφάνιση. Βέβαια οι επιπολαιότητα του Αραμπατζή αλλά και οι χαμένες ευκαιρίες του Μουσλίμοβιτς παραλίγο να μας στοιχίσουν δικό μας παιχνίδι. Στο α ημίχρονο μια ομάδα ήταν στο γήπεδο. Η άλλη ήταν στο 4-0 του κυπέλλου. Στο β και όταν μείναμε με 10 μας πίεσαν αλλά μόνο μια φάση κάνανε στην ουσία.

Εμείς σηκωθήκαμε από την ντροπη της προηγούμενης Τετάρτης και παίξαμε όπως πρέπει να παίζουμε. Χαμηλά την μπάλα, μαχητικοί, όλοι με αλληλοκάλυψη και ο Ιβιτς να είναι ο ηγέτης της ομάδας. Οι Γιαννιώτες είναι επαναπαυμένοι στις δάφνες τις πρόκρισης του κυπέλλου αλλά νομίζω θα χασούνε την παραμονή. Μακάρι να διαψευσθώ γιατί είναι πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ηρακλή π.χ.

Δεν έχει να πούμε πολλά για το ματς. Όλοι πήγαν πολυ καλά. Για μένα καλύτερος ο Ιβιτς και Χαλκιάς, Φωτάκης και Σορλέν ακολούθησαν ενώ από τους υπόλοιπους δεν υστέρησε κανείς πλην των περιπτώσεων Αραμπατζή και Μουσλίμοβιτς. Ο μεν Αραμπατζής ενω έπαιξε καλά έκανε μαλακία και πήρε τζάμπα την κόκκινη, ο δε Μουσλίμοβιτς έχασε δυο-τρια τετ α τετ.. Ούτε φάνηκαν οι απουσίες μας, σκέψου ότι παίζαμε με Σνάου σεντερ μπακ! Χαιλαιτ το φάουλ του Μουν στον Σναουτσερ !!!!!

Επόμενο ματς με ΠΑΟ την άλλη Κυριακή.





ΥΓ. Συλλυπητήρια στον Γκαρσία.

ΥΓ2 Η ΑΜΚ συγκέντρωσε 620 χιλιάδες. Νομίζω είναι αποτυχημένη. Η ομάδα έχει ανάγκη από τουλάχιστον 10 με 15 εκ. Ζαγοράκη και ΣΙΑ καλά διοικήσατε αλλά αν δεν βρείτε επενδυτή το παιχνίδι τελειώνει... Δυστυχώς ο ΠΑΟΚ χωρίς επενδυτή δεν γίνεται Μπάρτσα... Η Λαϊκή βάση μας τελείωσε.... Τουλάχιστον μέσα στην οικονομική ύφεση....


4 σχόλια:

3076 είπε...

Σταθη,καλυτερος ηταν ο Φωτακης.
Οσο και να σε χαλαει αυτο που τον
εβριζες σημερα...χαχαχαχαχαχ

ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ είπε...

Στάθη θα σε κοντράρω. Ο Μούσλι είχε συμμετοχή στο γκολ, του γινε ένα πέναλτυ που το 'πνιξε το κοράκι, γλίτωσε ένα γκολ πίσω κι έχασε δυο φάσεις. Ήταν παντού.

NdN είπε...

Ο καθένας τα δικά του! Για μένα ο καλύτερος ήταν ο Φωτακης ο οποίος έτρεχε λυσσασμένα και μάρκαρε παντού και πάντα!

ΣΕ ότι αφορα το ΥΓ2 έχεις απόλυτο δίκιο. Δυστυχώς μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω. Πάντως επενδυτής δεν νομίζω να βρεθεί. Οπότε όπου μας βγάλει...

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Λοιπόν μάγκες.. ο Φωτάκης ήταν καλός επειδή έπαιζε χωρίς άγχος ακριβώς επειδή ο Ιβιτς πήρε το ρόλο του πλέη μεικερ και του ηγέτη!

Γιάννη 3076 περιμένω πολλά από τον Φωτάκη και με έχει απογοητεύσει μέχρι στιγμής!

Γιάννη Αγιάννη! Το ξέρω ότι ο Μούσλι ήταν παντού αλλά το να χάνεις τετ α τετ δεν αρμόζει σε σεντερ φορ!!!


NdN .. δυστυχώς....

@όλους... μεγάλο δώρο η Κάβαλα... για να δούμε τι θα γίνει το επόμενο βράδυ της Κυριακής...