7.2.10

Δεν είχε τι να βάλει η γριά στο καρναβάλι...

... και ο Βιτόλο της έδωσε σωσίβιο....

Εκεί που για 40 λεπτά τους παίζαμε μονότερμα και χάσαμε 3 τετ α τετ αλλά ευτυχώς βάλαμε το τέταρτο και είχαμε το τρίποντο στο τσεπάκι ήρθε η μαλακία του Βικτορ Βιτολο να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη (και οι δύο στο κέντρο του γηπέδου) και να πετάξουμε το τρίποντο στα σκουπίδια! Στο β ημίχρονο, ο αναιμικός Σορλέν, δεν μπόρεσε να κρατήσει, ο Μαλεζάς έκανε ένα τσαφ και πάρε το 1-1!
Είδηση! Φάγαμε γκολ μετά από 2 μήνες ....

Πάντως τα πράγματα θα μπορούσε να είναι χειρότερα αφού ο μαλεζας έδιωξε πεντακάθαρα με τον ώμο πάνω στην γραμμή, λίγα λεπτά μετά την ισοφάριση.. Επίσης ο Επστάιν ισοφάρισε και το δοκάρι του Αραμπατζή και επομένως μοιραστήκαμε τα πάντα με τους Ηρακλειδείς που μόνο όταν μείναμε με 10 μπόρεσαν να μας κοντράρουν αλλά πάλι νομίζω χωρίς επιτυχία. Δύσκολα τα πράγματα για αυτούς αλλά δύσκολα και για μας καθώς μετά το στραπάτσο με τον ΠΑΣ δεν βλέπω να έχει βρεί την ισορροπία της η ομάδα και επίστρέφει την επόμενη αγωνιστική στον τόπο που έκανε το έγκλημα την προηγούμενη Τρίτη......

ΥΓ Φίλε μου Δήμητρη, αργιαννάκι! καλό το σουτζούκ λουκούμ που σας κέρασαν οι κομμοτιναίοι?

8 σχόλια:

EISVOLEAS είπε...

Θα λειψει και στο ντερμπυ!
Λες να το πανυγηρισουμε μεσα στην Τουμπα με γκολ Djibril αλα Emanuel Olisadebe?
Παταγος...!!!!!

Rami είπε...

Ακριβώς. Η μαλακία με τον Βιτόλο θα μας στοιχίσει 2 φορές και στο ντέρμπυ της Τούμπας. Παίκτης άκρως απαραίτητος για την "βρώμικη" δουλειά του κέντρου. Ευτυχώς μπήκε ο Ίβιτς και λίγο ισορρόπησε το πράγμα.

+ Μέσα σε 20' είχαμε 5 (!) επιτυχημένες κάθετες πάσες.

- Αργός ο Σορλέν, πολύ μακρυά από τον καλό του περσινό εαυτό, αναιμικός όπως είπες κι εσύ. Λειτούργησε σε 1-2 φάσεις σε δεύτερο χρόνο και στοίχησε στην εξέλιξη των φάσεων.

+ Για άλλη μια φορά έβγαλα το καπέλο στον Γκαρσία. Έτρεχε μανιασμένος σε όλο το παιχνίδι, ειδικά στο δεύτερο. Φάνηκε και το πόσο ήθελε την νίκη όταν προς το τέλος κλώτσησε αψυχολόγητα την μπάλα στην κερκίδα.

Γενικότερα πάντως έδειξε η ομάδα να πατάει καλά και να ξέρει τι ζητάει μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το πάλεψε ως το 90 και αυτό κρατάμε από τον αγώνα. Πιστεύω ότι στα Γιάννενα θα είναι πολύ καλύτερα στημένοι και θα το πάρουν εύκολα ή δύσκολα το παιχνίδι.

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Εισβολέα λιγάκι υπομονή brother...

Rami έτσι είναι. Ενώ στο α ημίχρονο και μέχρι την αποβολή υπήρχε μόνο μια ομάδα στο γήπεδο μετά χύθηκε η καρδάρα με το γάλα...

Κώστας είπε...

st
ο αγώνας κρίνεται στο 90...
Ακόμη και με τον Ηρακλή να σέρνεται δεν κατάφερε ο ΠΑΟΚ για άλλη μια φορά να νικήσει στο Καυτατζόγλειο....

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

βρε ας μην έκανε την βλακεία ο Βιτόλο και μετά καπάκι και ο Μαλεζας στο γκολ και θα σου έλεγα... Και μην μου πεις οτι υπήρχατε στο γήπεδο στο α ημίχρονο..

Κώστας είπε...

Ας μην έκανε...ας μην ήταν..θα σου ελεγα...

Ας μην έστελνε την μπάλα στο δοκάρι ο Επστάιν, ας μην ήταν στην γραμμή να την διώξει με τον ώμο ο Μαλεζάς και θα σου έλεγα εγώ...

Το τελικό σκορ ήταν 1-1 Αυτό μετρά!


Φυσικά και δεν υπήρχαμε στο 1ο... Ευτυχώς που στο ποδόσφαιρο παίζονται 2 ημίχρονα! :)

Παρατηρήτηριο Πυλαίας είπε...

Ετσι .. 1-1 ήταν και τέλος! Κοιτάμε και οι δύο μπροστά...

duendes είπε...

@Κώστα, φωτογραφίες με τα περιπαικτικά πανιά που σήκωσαν οι οπαδοί του Ηρακλή, που μπορούμε να βρούμε; :)