31.5.07

Booth and the Bad Angel - Live

Dance of the Bad Angel, Καταπληκτικό τραγούδι το εχουμε ξαναπεί!
Τωρα ας το δούμε αυτο το βιντεάκι με την λαιβ εκτέλεση...


30.5.07

40.000 (blow) jobs...

φώτο από http://www.nee-antwerpen.be/afbeeldingen.htm

Η όμορφη κυρία της φωτογραφίας λέγεται Tania Derveaux και είναι μια υποψήφια βουλευτίνα στο Βέλγιο με το κόμμα NEE. Αφού λοίπον ακούσε πολλούς υποψήφιους άλλων κομματων να υπόσχονται χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας (αγγλιστι jobs), απλά έφριξε!!!
Σαν απάντηση σε αυτό το δούλεμα προτεινέ και έκανε πράξη μια εκστρατεία στο επίκεντρο της οποίας θα ηταν η γυμνή της φωτογράφιση και η υπόσχεση της να δώσει 400.000 jobs, blow jobs in fact! αφού τράβηξε την προσοχή των media αποφάσισε να κάνει εν μέρει πραγματικότητα την υποσχεσή της και να δώσει 40.000 πίπες!
Μάλιστα δημοσιοποίησε και την σύμβαση που ο κάθε ενδιαφερόμενος θα υπογράψει μαζί της!!
Εκεί αναγράφονται τα εξής:

"Terms of Service

1. Acceptance of Terms
NEE and Tania provide blowjobs (Services) to those who request them, subject to the following Terms of Service ("TOS"). Your use of the Services in whole or in part constitutes your binding acceptance of these TOS. If you do not agree to these TOS, you should not use the Services. Some Services may be subject to additional posted rules, policies and terms. When you use those Services, you and Tania shall be subject to those additional conditions, which are incorporated by reference into these TOS (and, consequently, form part of your agreement with us).

2. Description of Services
The Services consist of Tania performing fellatio on selected individuals who have requested the Services through this form. Travel and other expenses will be covered by NEE. Any sort of recording (video, audio or photographs) of the performance is strictly prohibited without written permission. We adhere to high standards of service but due to time limitations each performance can last no longer than 5 minutes, no exceptions will be made under any circumstance.

3. General Requirements and Rules of Conduct
Services will only be provided to those who meet the following requirements:

  • applicants must be 18yrs old or above
  • condoms must be used and provided and paid for by the user
  • the user shall not engage in any other form of physical contact
  • any attempt to influence the depth of insertion by the user will
    result in immediate end of service
  • Tania may deny service for hygiene reasons"

Όποιος ενδιαφέρεται ας δώσει τα στοιχεία του και να βοηθήσει αυτην την κορασίδα να εισέλθει στο Βελγικό Κοινοβούλιο!


25.5.07

Star Wars : A long time ago in a galaxy far far away..


Σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια, έκανε πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Αμερικής το πιο πετυχημένο διαστημικό παραμυθί που βγήκε ποτέ από τα καρέ του σινεμά. Το πρώτο επεισόδιο της δημοφιλής σειράς έβγαινε στις μεγάλες οθόνες και κατάφερε μέσα σε μηδέν χρόνο να σαγηνεύσει το κοινό. Αυτό το όφειλέ σε δύο κυρίως λόγους. Ο πρώτος ήταν μάλλον προφανής για ταινία επιστημονικής φαντασίας. Τα πρωτοποριακά για την εποχή του ειδικά εφέ φτιαγμένα από τους πρωτοπόρους του είδους ήταν θεμελιώδη για την εμπορική επιτυχία της ταινίας. Χαρακτηριστικό της ποιότητας των εφέ είναι το γεγονός ότι για την κατασκευή των διαστημικών μαχών και των καταδιώξεων, η ομάδα που ήταν υπεύθυνη μελέτησε άπειρα φιλμς από πραγματικές σκηνές καταδίωξης και αερομαχιών του β' Πακοσμίου Πολέμου.

Ο δεύτερος λόγος είναι το αφελές, απλό και σχεδόν παιδικό σενάριο που όμως παράλληλα συνδιάζει μια πλειάδα θεμάτων και μοτίβων από διαφόρες ιστορίες και μύθους.

Το πρώτο πράγμα που μαγνητίζει τον θεατή εδώ είναι το παράξενο αλλά επιτυχημένο κοκτείλ μαγείας και επιστήμης. Σε εναν προηγμένο διαστημικό γαλαξία, όπου οι τεράστιες και αχανείς διαστημικές στέπες έχουν έρθει κοντά με την βοήθεια της τεχνολογίας, η "Δύναμη" -η μυστικιστική δύναμη που κρατάει ενωμένο τον γαλαξία- ορίζει το πεπρωμένο όλων των οντων. "Trust your feelings" αντηχεί η φωνή του Άλεκ Γκίνες ενώ ο ήρωας Λουκ σίγουρος για την μοίρα του σβήνει τα υπερσύγχρονα όργανα του σκάφους του για να πορευθεί προς το άγνωστο.

Το δεύτερο μοτίβο που ευθύνεται για την αιχμαλωσία του θεατή είναι η ίδια η μεταχείριση από τον σκηνοθέτη- σεναριογράφο Λουκας των κλασικών μοτίβων του Ηρωα. Ο Ηρωας ξεκινά από την αγνοια του πεπρωμένου και των δυνάμεων που ο ίδιος κρύβει. Στην αρχη του έργου λαμβάνει - από τον απο μηχανής θεο που λέγαν και οι αρχαίοι - το κάλεσμα! Του δίνεται η πρόσκληση για την περιπέτεια, την οποία ενω αρχικά θα αρνηθεί εν τέλει θα δεχτεί με όλη του την καρδιά. Έτσι θα βρεθεί αντιμετωπός με το πρώτο εμπόδιο. Την πρώτη περιπέτεια στο μακρύ του ταξίδι αναζήτησης της λύσης. Στην συνέχεια ο ήρωας θα αντιμετωπίσει τις σχέσεις με τον πατέρα του και αφού βγεί νικητής θα γνωρίσει την Αποθέωση και θα κατέχει πια υπεράνθρωπες λειτουργίες. Έτσι θα ξεκινήσει την επιστροφή προς την φαινομενική αρχή που όμως σηματοδοτεί το τέλος της ιστορίας......

Η απλή αυτή δομή είναι αυτό που ο Joseph Campell στο βιβλίο του "The Hero with a thousand faces" ονομάζει Monomyth. Ο μοναδικός μύθος -που κατα τον Campell - αποτελεί και την πέμπτουσία της μυθολογίας από την αρχή του ανθρώπινου γένους. O George Lukas γνώριζε απ΄'εξω και ανακατωτά αυτό το βιβλίο και είχε ενστερνιστεί πλήρως τις απόψεις του από την εποχή όπου, κοντά στα τέλη της δεκαετίας του 1960 όταν ήταν ακόμα φοιτητής, έπαιζε με την ιδέα ενος διαστημικού έπους.


Αφού λοιπόν έδωσε αυτά τα δύο στοιχεία της πλοκής ο Λούκας συνδέει και οπτικά την ιστορία του με εικόνες που του έχουν σημαδέχει την φαντασία. Παίρνει το περίφημο κροούλ των τίτλων στην αρχή του έργου από το "Flash Gordon" που έβλεπε μικρός. Δανείζεται τα κωμικά στοιχεία του έργου τα δύο ρομπότ από τον Κουροσάβα και τους δύο χωριάτες της ταινίας "Hidden Fortress". Τον επιτυχημένο βομβαρδισμό του "Death Star" από τον βομβαρδισμό του ολανδικού φράγματος από την ταινία "The Dam Busters" και άλλα πολλά.
Οι δύο σκηνές που ακολουθούν δείχνουν ακριβώς αυτό που θέλω να πω..

Star Wars 1977 - The Throne scene

Leni Riefenstahl The triumph of Will

Πολλά μπορείς να πείς για αυτο το τόσο όμορφο διαστημικό παραμύθι και την εμπορική του επιτυχία. Αλλά από την άλλη είναι δύσκολο να περιγράψεις και τις άπειρες φορές που άπειροι νέοι και νέες τα τελευταια τριάντα χρόνια ταξίδεψαν σε φανταστικούς νέους κόσμους.

Όλα αυτά a long time ago in a galaxy far far awat...


23.5.07

Τελικός!!


φωτογραφία απο www.sport.gr

FC Milan vs Liverpool

Λάβετε θέσεις ! Πίτσα, μπύρα και τηλεκοντρόλ ανα χείρας!
Σήμερα στην ΝΕΤ στις 21.45 αρχίζει ο μεγάλος Αγώνας!

Με ποιους εισαστε?

Εγώ προσωπικά υποστηρίζω τους Ιταλούς γενικά στο ποδόσφαιρο αλλα την συγκεκριμένη ομάδα δεν μπορω να πώ οτι την "πάω", κυρίως λόγω του Προέδρου της! Απο την άλλη πιστευω οτι η Λιβερπουλ μπορεί να έχει τρομερό τσαμπουκα σαν ομάδα αλλά η Μίλαν παίζει πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο!
Ο ημιτελικός με την Μαντσεστερ ήταν τρανη απόδειξη.

Forza Rossoneri ή You will never walk alone ?!

22.5.07

Καθημερινότητα στο Ιράκ





Οι φωτογραφίες είναι από την Guardian

Ένα τεθωρακισμένο Bradley χτυπιέται από αυτοσχέδια βόμβα στην Δυτική Βαγδάτη. Επτά νεκροί Αμερικάνοι. Μια αλλή μοναδα στέλνεται να ερευνησει πιθανούς υπόπτους. Φόβος και τρόμος μετά απο τρία χρόνια "δημοκρατίας".


Η πολυ καλή αγγλική εφημερίδα κρατάει πάντα μια ψύχραιμη και - όσο το δυνατον αντικειμενικη - στάση στο θέμα της αμερικανικής κατοχής του Ιράκ. Σήμερα είχε μάλιστα και ένα πολύ ενδιαφέρων άρθρο για τον πιθανό Ιρανικό σχεδιασμό της Ιρακινής αντίστασης! Απο τον Σανταμ το Ιράκ πέφτει σιγα σιγά στην επηρροή των μουλάδων του Ιράν. Η ζώη πραγματικά έχει έντονη την αίσθηση της ειρωνίας ....

H Guardian ποτέ δεν ξέχασε το Ιρακ. Και κατα την ταπεινή μου γνώμη αποδίδει "τα του καίσαρος" και στην Βρετανική Κυβερνήση. Η επιτόπια έρευνα του Ghaith Abdul-Ahad στην Βασόρα προσπαθεί να ρίξει φως στην τρελή κατάσταση της πόλης του Ιρακινού νότου που είναι ύπο την βρετανική διοίκηση. Μιας πόλης με πολλη μεγάλη στρατηγική σημασία άφου από εκεί γεμίζουν με το υπερπολιτιμο ιρακινό πετρέλαιο τα τανκερ για όλο τον κόσμο. Το μόνο και μεγαλύτερο λιμάνι του Ιράκ, με σηιτικό πλυθησμό που προσεγγίζει επικίνδυνα - για τα αμερικανικά κέρδη ? - την Τεχεράνη.

Εν τω μεταξύ το παρακάτω βιντεάκι Tell the Truth των Mos Def, Eminem και Immortal Technique δείχνει ότι τουλάχιστον υπάρχει και μια γωνια της Αμερικής που δεν μασάει τα λογια της αλλά και δεν πιστεύει στον Προεδρό της.





Ενας ακόμα νεος αναγνωστης..

Στο mailbox σημερα πηρα αυτην την φωτογραφία
του κυρίου που λεγεται Γιωργός.

Το χαμόγελο του οφείλετε στο οτι επιτέλους ανακάλυψε απο
που βρήκε η μαμα του εκείνο τον απαίσιο Χρυσο Δίσκο!

Not If You Were The Last Junkie On Earth...

"…The Dandy Warhols Come Down" ήταν το δευτερο άλμπουμ των Dandy Warhols που βγήκε το 1997! Το συγκεκριμένο τραγούδι παραμένει το αγαπημενο μου απο αυτη την μπάντα!

21.5.07

Προτάσεις DVD

Προτείνω δυο καλές ταινίες που βγήκαν σε DVD


Flags of our Fathers ή Κλιντ Ιστγουντ does it again!







Fast Food Nation - Μια πολύ καλή κριτική στον Αμερικάνικο τρόπο ζωής..

Απολογισμός (πολιτιστικου) Σαββατοκύριακου..

Αυτό το Σαββατοκύριακό μπορω να πώ ότι ηταν γεμάτο και αφιερωμένο στον Πολιτισμο!!
Και όμως είναι αλήθεια δεν δουλεύω κανέναν!! Τώρα που τελείωσε το φημισμένο ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου αποφάσισα λοιπόν να αφιερωθώ στα πολιτιστικά δρώμενα αυτού του τόπου.

Έτσι λοιπόν το Σάββατο το βράδυ πήγαμε στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης! Είχα να πάω από την Α' Λυκείου και μπορω να πω με βεβαιότητα ότι έχει γίνει πολή καλή και σοβαρή δουλειά. Μάλιστα ήταν ανοιχτα το βράδυ στα πλαίσια της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων. Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα συλλογη και δοσμένη πολύ προσεκτικά με απολύτο γνώμονα να τραβήξει το ενδιαφέρον του επισκέπτη.

Την Κυριακή επισκέφτηκα την 4η Διεθνής έκθεση Βιβλίου στον χώρο της ΔΕΘ. Με συμμετοχές από όλους σχεδόν τους καλούς εκδοτικούς οίκους του Εσωτερικού αλλά και αρκετούς του εξωτερικού, παρουσίαζε χιλιάδες προτάσεις για ενδιαφέροντα βιβλία!




Χρόνια Πολλά και στον Κωστάκη!!!!


Ο νεώτερος αναγνώστης μας έχει σήμερα για πρώτη φορά γιορτή!!!!
Χρόνια Πολλά Κωστάκη!!!

Χρόνια Πολλά στον Κώστα ....

Χρονια πολλά στον φιλό μου τον Μπάτσο!!

Χρόνια Πολλά στην Ελένη ....



Κωνσταντίνου και Ελένης σημέρα και θέλω πρώτα να ευχηθώ χρόνια πολλά στην φίλη μου την Ελένη και να της δώσω αυτην την φωτογραφία.

19.5.07

Πρόσωπα και κάμερες...


Μερικές φάτσες τραβάν τις κάμερες! Είτε το θέλουν, είτε όχι.
Αναρωτιέμαι πολλές φορές πως τα καταφέρνουν να είναι πάντα στην μέση του κάδρου?
Η παραπάνω φωτογραφία που έπεσε στα χέρια μου ειναι ενδεικτική...

18.5.07

Δημοκρατία στην Ελλάδα το 2007 μ.Χ. - Συμπαρασταση στο blogme.gr

Αναδημοσιεύω από http://www.develop4democracy.org/petition/



"Η Κλήτευση του Αντώνη Τσιπρόπουλου σε δίκη περιλαμβάνει ανάμεσα στις κατηγορίες το ότι

[...] κατείχε στην κατηγορία "Διασκέδαση" της ιστοσελίδας του www.blogme.gr στο διαδίκτυο όπου υπήρχε σύνδεσμος με την ονομασία "FunEL βαρύ πακέτο" & όπου πατώντας στην ένδειξη "περισσότερα" εμφανίζονταν κείμενα υβριστικού περιεχομένου [...]

Η συγκεκριμένη κατηγορία μεταθέτει την ευθύνη που έχει ο παραγωγός-εκδότης-συγγραφέας ενός έργου σε οποιονδήποτε κάνει αναφορά στο έργο αυτό.

Πιο αναλυτικά:

Ένας "σύνδεσμος" (link) στον Παγκόσμιο Ιστό στο Διαδίκτυο επιτελεί την λειτουργία της παραπομπής. Είναι ένας πολύ απλός μηχανισμός που επιτρέπει την δημιουργία μιας "ενεργούς παραπομπής" δηλαδή ενός μικρού (συνήθως) κειμένου πατώντας πάνω στο οποίο ο χρήστης οδηγείται από μία σελίδα σε ένα μία άλλη.

Ο "σύνδεσμος" (link) είναι το ισοδύναμο της παραπομπής όπως γίνεται σε βιβλία και εφημερίδες όταν αναφέρονται σε άλλα έντυπα. (Για παράδειγμα "Εφημερίδα Χ, 10/2/2001, σελίδα 3")

Θεωρούμε ότι η ευθύνη του δημιουργού του συνδέσμου, δέν μπορεί ούτε να ταυτιστεί με την ευθύνη του προσώπου που περιλαμβάνει στο ιστοχώρο του άλλον ιστοχώρο, ή μέρος αυτού (μέσω υπερσυνδέσμου - link), ούτε να επεκταθεί τόσο ώστε να περιλαμβάνει προληπτική αυτο-λογοκρισία.

Ο δικτυακός τόπος www.blogme.gr έχει την επιπλέον ιδιαιτερότητα ότι αποτελούσε ένα "ηλεκτρονικό κατάλογο", αντίστοιχο με τον κατάλογο μίας βιβλιοθήκης. Στόχος του καταλόγου αυτού ήταν να καταγράψει και να κατηγοριοποιήσει όλα τα ελληνικά ηλεκτρονικά ημερολόγια (αποκαλούμενα συχνά ως "blogs"). Χρησιμοποιώντας μάλιστα την τεχνολογία RSS, έκανε αυτόματη ηλεκτρονική αποδελτίωση, παρουσίαζε δηλαδή τα ημερολόγια που είχαν ανανεωθεί πρόσφατα, αναφέροντας τον τίτλο και την ημερομηνία της τελευταίας τους καταχώρησης και την διεύθυνση στην οποία κάποιος ενδιαφερόμενος θα μπορούσε να την διαβάσει (χρησιμοποιώντας "συνδέσμους" όπως αυτοί περιγράφηκαν παραπάνω).

Θεωρούμε ότι ο διαχειριστής ενός παρόμοιου ηλεκτρονικού καταλόγου δεν μπορεί να επιβαρύνεται με την ευθύνη να λογοκρίνει τόπους τρίτων οι οποίοι λειτουργούν νόμιμα.

Είναι κατανοητό ότι υπάρχουν περιπτώσεις που κάποιος δικτυακός τόπος θίγει τρίτους. Η μόνη ερμηνεία του νόμου που μπορεί να είναι συμβατή με τα συνταγματικά μας δικαιώματα είναι αυτή που θα εναποθέτει στον θιγόμενο την υποχρέωση και το δικαίωμα να στραφεί στην δικαιοσύνη, η οποία με την σειρά της αφού προβεί στην αναγκαία στάθμιση συμφερόντων και υπο το πρίσμα της αρχής της αναλογικότητας αφενός θα διατάξει τον διαχειριστή του ηλεκτρονικού καταλόγου να αφαιρέσει την ύποπτη ηλεκτρονική διέυθυνση από αυτόν και αφετέρου, ενδεχομένως, θα διώξει τον δράστη. Οποιαδήποτε άλλη ερμηνεία (συμπεριλαμβανομένης και της εσφαλμένης που οδήγησε στην ποινική δίωξη του Αντώνη Τσιπρόπουλου) εκτός απο δογματικά πλημμελής είναι και κοινωνικά επικίνδυνη.

Το υπάρχον νομικό πλαίσιο είναι επαρκές αρκεί να τύχει ψύχραιμης ερμηνείας απο ανθρώπους που θα μπούν στον κόπο να μελετήσουν και να κατανοήσουν το τεχνικό ζήτημα και τις αρχές λειτουργίας του διαδικτύου Internet.

Υπογραψε την αίτηση!

Θυμίζω οτι ο Αντώνης Τσιπρόπουλος συλληφθηκε από την ΕΛΑΣ γιατι είχε στο blogme.gr συνδεσμο για μια ιστοσελίδα που καταφερόταν κατα του κ. Λιακόπουλου. Ο τελευταίος είχε κανει μυνηση εναντίον της ιστοσελίδας για συκοφαντική δυσφημιση και η εισαγγελία καταλήγει στον Τσιπρόπουλο και μαλιστα κανει λόγο ότι υπάρχει συσχετιση μεταξυ του και του ιδιοκτητη της ιστοσελιδας.

Διαβαστε περισσοτερα στο http://blogme.gr/wordpress/?p=28

Δειτε τι λέν άλλοι έλληνες Bloogers

Ακραία καιρικά φαινόμενα.....

έτσι λεν στα δελτία ειδήσεων....

...τα απιστευτα παιχνίδια χρωματων...

...που κάνει ο ουρανός..

Χωρίζω!!!!!!!



Οχι φιλοί! Μην ανησυχείτε!! Δεν χωρίζουμε με την Άννα!!! Περι περιοδικού ο λόγος προκειται. Σήμερα στην πρωινή μου βόλτα στο κέντρο μπάνισα στο περίπτερο κρεμασμένο το τρίτο τεύχος του περιοδικού χωρίζω. Το περιοδικό απευθύνεται σε χωρισμένους αντρες και γυναίκες και θέλει να προσφέρει λύσεις στα μυρια όσα προβλήματα προκύπτουν από το χωρισμό! Όσοι ενδιαφέρονται μάλιστα ας κάνουν κλικ στο λινκ www.xorizo.gr!

Πάντως ώρες ώρες απορώ πως από τα μετρημένα στα δάκτυλα του ενός χεριού περιοδικά που είχε η Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του 1980 φτάσαμε σε αυτον τον πληθωρισμό - θα μου επιτρέψετε- περιοδικών που είναι τόσο ειδικά και απευθύνονται σε συγκεκριμμένα target groups. Θα μου πεις τόσοι και τόσοι χωρίζουν, να μην έχουν και ενα περιοδικό για αποκούμπι... λογικό που ακούγεται!

Βέβαια πρέπει να σας πω ότι εγω σε αυτον τον τομέα έχω μείνει πολύ πίσω! Τα τελευταία περιοδικά που αγόρασα ήταν το πρώτο τεύχος του ΝΙΤΡΟ (δεν ξαναέκανα το ίδιο λάθος από τότε) και κάμποσα τέυχη του ΜΕΤΡΟ πριν 10 τουλάχιστον χρόνια.

Εχώ σχεδόν ξεχάσει πως είναι να περιμένεις ενα ολόκληρο μήνα για να διαβάσεις το αγαπημένο σου περιοδικό! Τώρα που το σκέφτομαι νοσταλγώ εκείνες τις εποχές. Και πρέπει να δηλώσω ευθαρσως ότι κάτι τέτοιο έχει να μου συμβεί απο το 1988 που διάβαζα το ΚΛΙΚ που αγόραζε η ξαδέρφη μου η Χριστίνα! Σίγουρα ήταν το κελύτερο περιοδικό ever στην Ελλάδα! Δύστυχως όμως ο κύριος Κωστόπουλος έμεινε στην θεματολογία που είχε σχεδον προ 30ετίας. Θα μου πεις γιατι να αλλάξει αν πουλάει...

Στην δεκαετία του 1980 σαν μικρά παιδιά αγοράζαμε με πολύ μεγάλη προσμονή - πολύ πριν να ανακαλύψουμε το γκλάμουρ του ΚΛΙΚ - τα εβδομαδιαία περιοδικά! Τα αγόρια χωρίζονταν ανάμεσα σε αυτά που αγόραζαν το ΜΠΛΕΚ και σε αυτά που διάβαζαν ΑΓΟΡΙ, ενά τα κορίτσια είχαν να διαλέξουν ανάμεσα σε Κατερίνα και Μανίνα. Τι ωραίες εποχές...
Αλλά για αυτές σας υπόσχομαι να μιλήσουμε μια άλλη φορά...

Ο γάμος της Λίλας και του Άκη

Το ζευγάρι πριν το γάμο..

και μετά...

Φιλοί! Σήμερα έλειπα από τις ηλεκτρονικές μου επάλξεις επειδή έπρεπε να παραστώ στον γάμο της Λίλας και του Άκη! Ναι λοιπόν οι δύο φιλοί και επιστήμονες της Ιατρικής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου σήμερα κατα τις 13.00 στο Ληξιαρχείο του Δήμου Καλαμαριάς!

Λοιπόν παιδιά να σας ευχηθώ για μια ακόμη φορά Βίο Ανθόσπαρτο και πολλούς (παοκτσήδες) απογόνους!!!!

4/6/2007 έτοιμο επιτέλους και το βιντεακι!!





17.5.07

Lost Season 3 Finale!!!

Εκρηκτικό το φινάλε της τρίτης σεζον!!!!
Παραθέτω εδω τα δυο πρωτα τρειλερ!

Νέες ματιές σε παλιές γειτονιες...

παροδος Καραισκάκη 3

Πολυκλείτου 28, Τούμπα

Υμηττού 63, Τούμπα

Διογένους ,Τούμπα πάνω από το Cacao.


Πάει και η Eurovision!!!

Το μουσικό πανηγυράκι του ευρωπαϊκου κιτσ μας τελείωσε και η παρουσία της Ελλάδας ήτο πόλυ φτωχή. Όχι τόσο από άποψη συγκομιδής βαθμών άλλα γιατι κάνεις δεν μας έδωσε σημασία! Πάνε οι παλιές καλές εποχές που αιφνιδιάζαμε την Ευρώπη!

Στο βιντεάκι είναι η alltime καλύτερη συμμετοχή της χώρας μας...

16.5.07

Ο Αποχαιρετισμός πριν την ξενιτιά

Η Ελένη μου έστειλε αυτην την φωτογραφία. Είναι από την αποχαιρετιστήρια γιορτή για τον Γιώργο πριν φύγει στην Αραπιά! (Μην με ρωτάτε ποιος Γιώργος!!!! Αυτός που στέλνει φωτο απο το Σινά και από το Κάιρο!)

Στην φωτογραφία είναι εμφανής η λύπη και η στεναχώρια του αποχωρισμού!!!

Μια σκοτεινή υπόθεση σε ένα ηλιόλουστο θέρετρο...

φώτο από bbc.co.uk

Το κοριτσάκι της φωτογραφίας λέγεται Madeleine McCann, είναι τεσσάρων ετών από το Rothley του Leicestershire και στις 3 Μαΐου εξαφανίστηκε από την Praia da Luz, παραλιακό θέρετρο στο Algarve της Πορτογαλίας. Οι γόνεις της την αφήνουν μόνη να κοιμάται στο κραβάτι μαζί με τα δίχρονα δίδυμα αδερφάκια της και βγαίνουν έξω για φαί. Στις δέκα το βράδυ, η μητέρα πάει στο δωμάτιο και ανακαλύπτει ότι η μικρή λείπει ενω το παράθυρο της κρεβατοκάμαρας ειναι ανοιχτο. Την επόμενη ημέρα οργανώνεται μια μεγαλη έρευνα με συνεργασία των πορτογαλλικών και ισπανικών αρχών. Στις 5 του μήνα οι πορτογάλοι ντετέκτιβ ανακοινώνουν ότι το πιο πιθανό είναι να έχει απαχθεί.
Στις 9 Μαΐου οι αρχές εξετάζουν βίντεο κλειστού κυκλώματος στο οποίο φαίνεται μια γυναίκα με ενα κοριτσάκι που μοιάζει στην Μαντλειν να σταματάν σε ένα σταθμό σε έναν εθνικό δρόμο της Πορτογαλίας.

φώτο από bbc.co.uk

Χθές ονομάζεται ο πρώτος επίσημος ύποπτος της υπόθεσης(φωτογραφία). Λέγεται
Robert Murat και είναι ένας βρετανός κάτοικος της περιοχής. Αυτός βέβαια δηλώνει αθώος και επισημαίνει ότι οι αρχές τον επελεξαν για αποδιοπομπαίο τράγο.

Μια περίεργη υπόθεση που μου φέρνει στο μυαλό τον δικό μας Άλεξ.


Σχετικές ειδησεις μπορείτε να βρείτε στα παραπάνω λινκ

http://www.guardian.co.uk/uk_news/story/0,,2080070,00.html
http://www.guardian.co.uk/uk_news/story/0,,2080297,00.html
http://news.bbc.co.uk/2/hi/uk_news/6660009.stm
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6656451.stm
http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/6655907.stm


15.5.07

Lost - Season 3 - Episode 21 "Greatest Hits"

Κυκλοφόρησε στο νετ το νέο sneak preview του επόμενου επεισοδίου της Αγαπημένης μου σειράς

The Battlelines are drawn...
Υπομονή μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης..

Οι Αδερφές του Ελέους!

Στην δεκαετία του 1980 οι Sisters of Mercy ήταν ένα από τα συγκροτήματα που ξεχώριζαν και ακόμα ξεχωρίζουν. Το "Dominion" είναι το αγαπημένο μου...

Ελπίζω να αρέσει και σε εσάς..

14.5.07

Calexico - Crystal Frontier

Πολυ καλό single από ένα γκρούπ που συνδιάζει στοιχεία και από τις δύο πλευρές του Ριο Γκράντε..

Καλό τραγούδι για να ξεκινήσει η Δευτέρα

13.5.07

Επίσκεψη Αστραπή!!!

Ο geokalp στην Θεσσαλονίκη!

Σήμερα το μεσημέρι, ένω επίνα αμέριμνος τον καφέ μου στην παραλία μαζί με τον αδερφό μου, χτύπησε το κινητό μου και ήταν ο εικονιζόμενος στην φωτογραφία φίλος και blogger! Ο Γιώργος με ενημέρωσε ότι ηταν καθοδόν στο Αγιο Όρος μαζί με τον μέλλων πεθερό του και έκανε μια μικρή στασή να με δει!!!! Φανταστείτε την έκπληξη μου!!!!!

Βέβαια υπήρχε σοβαρός λόγος! Έπρεπε να μου δώσει το προσκλητήριο για τον επικείμενο γάμο της Χρονιάς!!!

The first of the gang που λέει και ο Morissey....


Πικρή Νίκη... ΠΑΟΚ 1 ΟΦΗ 0

Η έναρξη του Αγώνα ΠΑΟΚ - ΟΦΗ
Η θυρα 4
Συγχαρητηρία στον κόσμο του ΟΦΗ για την παρουσία τους!

Καλούτσικο ματσάκι είδαμε στην τελευταία αγωνιστική στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ με γκόλ του Χριστοδουλόπουλο στο β' ημίχρονο πήρε την νίκη αλλά έμεινε απ'έξω από το ΟΥΕΦΑ επειδή ο Πανιώνιος νίκησε 3-1 την (β΄ομάδα?) της ΑΕΚ! Πίκρα! Τι να κάνεις όμως! Εμείς φταίμε δεν φταίει κανενας άλλος! Βέβαια και να βγαίναμε Ευρώπη πάλι κατα πάσα πιθανότητα δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε λόγω της οικονομικής κατάστασης της ΠΑΕ. Ντρέπομαι που το λέω αλλά πραγματικά καλυτερα τώρα που το ξέρω στα σίγουρα ότι δεν παίζουμε ΟΥΕΦΑ παρά το περσινό κάζο και ρεζιλίκι..... Η ουσία για τον ΠΑΟΚ είναι μια! Αν δεν γίνει ρύθμιση και έρθει επενδυτής τα πραγματά είναι πολύ δύσκολα! Λαϊκή Βάση και πολυμετοχικότητα στην παρούσα φάση δεν προχωράνε!

Μπράβο και στον κόσμο του ΟΦΗ! Τα παλικάρια από την Κρήτη κέρδισαν το χειροκροτημα της Τούμπας! Και αυτό είναι κάτι πολύ δυσκολό!

Πολλά συγχαρητήρια και στον Ηρακλή που κυριολεκτικά στο παραπέντε εξασφάλισε την παραμονή στην Super League και την επόμενη χρονια! Και αυτό γιατι ο ΠΑΟ επιτέλους ισοφάρισε την Κέρκυρα! Η φιέστα του Άρη κατέληξε σε ανώδυνη ηττά με 1-2 από την ομάδα του παλιου του προπονητη Ογιος.

Ας ελπίσουμε ότι του χρόνου θα δούμε καλύτερο ποδόσφαιρο και
Λευτεριά στον ΠΑΟΚ!

12.5.07

Βέροια πόλη μαγική ...

Η Εληά το μπαλκόνι της Βέροιας στον Μακεδονικό κάμπο.
Υπέροχη η θέα ειδικά την Ανοιξή.

Το παρκάκι στην Εληά

Σούρουπο στο κέντρο της πόλης.

Το ότι η Βέροια είναι μια πόλη μαγική δεν το λέω εγώ αλλά ο Ζιώγαλας! Καλά εντάξει και αυτός από την Βέροια είναι (και το Τσορνοβο Βέροια λογίζεται την σήμερον ημέραν!).

Πραγματικά είναι μια από τις πόλεις της Βόρειας Ελλάδας που συνδιάζουν πολλά πράγματα όπως το αστικό και νεοκλασικό τοπίο με την φυσική καταπράσινη ομορφιά του Βερμίου και του Κάμπου της Μακεδονίας. Όταν μεγάλωνα εκεί δεν με ενδιέφεραν αυτά τα χαρακτηριστικά της. Τώρα όπως που την έχω χάσει και την βλέπω πιο αραιά αυτα τα χαρακτηριστικά που πάντα υπήρχαν εκεί είναι αυτά που ανυπομονώ να δω στην πόλη.


Φωτο ρεπορτάζ απο Βέροια!

Ο Γιώργος ή για τους φίλους απλά Φόντας
Also Known as "Koumparos"


Ο Σήφης ο Λυράρης με την γύναίκα του την Σμαρω
- λίγο μετα την υπόσχεση που της έδωσε ότι τώρα που θα
πάν στην Κρήτη θα της πάρει στυβάνια και σαρίκι!

Η Ειρήνη με την ζεν πρεμιε της παρέας!
Η φωτο είναι λίγο καλλιτεχνική όπως μόνο
εγώ ξερω να βγάζω!!!

11.5.07

Under the milky way....

Church είναι το όνομα του γκρούπ και αυτό ειναι ένα από τα καλύτερα τραγούδια της πολυαγαπημένης μου δεκαετίας!

Τελευταία Αγωνιστική στην Super League



ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΛΑΡΙΣΑ 19:00 S/S

ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 19:00 ΕΡΤ

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΙΓΑΛΕΩ 19:00 S/S

ΙΩΝΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 17:00 S/S

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - Α.Ε.Κ. 19:00 S/S

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - KEΡΚΥΡΑ 19:00 S/S

Π.Α.Ο.Κ - Ο.Φ.Η. 19:00 S/S

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΗΡΑΚΛΗΣ 19:00 S/S

Όλα τα παίχνιδια είναι την Κυριακή 13 Μαΐου στις 19.00.

Όσο για μας αντε να δούμε! Με μαύρη καρδιά θα πάω στο γήπεδο αφου και να βγούμε (αν νικήσουμε ΟΦΗ και χάσει βαθμό ο Πανιώνιος) δεν είναι καθόλου σίγουρο αν οι οικονομικές συνθήκες του ΠΑΟΚ επιτρέπουν κατι τέτοιο.

Μπράβο στην ομάδα βόλευ του Ηρακλή!

φωτο απο sport.gr

Άξιος Πρωταθλητής έσπασε 2 φορές την έδρα στα play off!

10.5.07

Ένα τραγούδι για τον Ρούμπιν Κάρτερ: Hurricane

Το 1966 σε ενα μπαρ του New Jersey εγιναν τρεις φόνοι για τους οποίους εν τέλει κατηγορήθηκε ένας πρωταθλητης της Πυγμαχίας ο Rubin "Hurricane" Carter. Mέσα από μια περίεργη δικαστική τροπή, αποφασίστηκε η ενοχή του Carter το 1967. Ο ίδιος κατάφερε το 1976, με την πίεση της κοινης γνώμης, να επανεξετασθεί η υπόθεση του. Όμως βρέθηκε πάλι ένοχος. Μετά από πολλές κινήσεις ατόμων και συλλόγων ξαναέγινε η δίκη του το 1986 και τελικά αθωωθηκέ! Η υπόθεση κάει ακόμη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν ότι ένας αθώος πέρασε 20 χρόνια στην φυλακή, όπως υπάρχουν και αυτοί που λεν ότι η Δικαιοσύνη άφησε ελεύθερο εναν άνθρωπο που σκότωσε τρεις.

Το γεγονός ήταν η αφορμή για το τραγούδι του Ντύλαν και την ομότιτλη ταινία, "Hurricane".
Το βίντεο συνδιάζει και τα δύο.


Για καφέ με τον Σήφη το Λυράρη!


Σήμερα βγήκα για καφέ στην παραλία με τον διάσημο λυράρη του Ψηλορείτη, τον Σήφη απο το Γεράπετρο! Βέβαια ήταν ιγκόγνιτο γιαυτό και δεν φοράει το παραδοσιακό μαυρο πουκάμισο αλλά ουτε και τσι μποτες και το σαρικι!

Τελος πάντων καλα περάσαμε με τον Σταύρο! Τα νέα του είναι ότι ετοιμάζεται να φύγει - ξανά - στην Ιεράπετρα αλλά αυτην την φορά θα έχει παρέα την Σμαρώ!! Καλά να περάσετε ρε παιδιά!

Lost : Νέο Επεισόδιο "The man behind the Curtain"

Πλησιάζοντας το τέλος του τρίτου κύκλου η ένταση χτυπάει κόκκινο σε μια από τις καλυτερες σειρες της τηλεόρασης!

Πόσο παεί ο Καφές ?

Αυτός ο φραπές πάντως κάνει από 1,5 € (σε πλαστικό για τον δρόμο!)
μέχρι 5 € στην παραλία!

Σήμερα διάβασα ένα καταπληκτικό άρθρο στο BBC για το πόσο κοστίζει πραγματικά ο καφές. Λοιπόν μάγκες μου ο απλός παραγωγός καφέ στην Αιθιοπία παίρνει 2,25 $ (1,65 €) για κάθε σακί με ένα κιλό σπόρων καφέ! Υπάρχουν και χειρότερα όπως λέει το άρθρο. Άλλοι γεωργοί πληρώνονται μέχρι 0,33 $ (0,25 €) το κιλό, γιατί δεν ανήκουν σε συνεταιρισμούς ή πολύ απλά πέφτουν έρμαια των μεσαζόντων. Βλεπετε η κατασταση δεν είναι πολυ διαφορετική από το Ελλάντα! Απλά οι τιμές είναι εξευτελιστικές!!!

Όταν ο καφές θα βγεί από την Αιθιοπία τιμάται στα 3,85 $ (2,84 €)! Μετά ο καφές επεξεργάζεται (ψήνεται βασικά) και βγαίνει στο εμπόριο! Για να μην τα πολυλογώ εκείνο το σακί που ο μεσάζον πλήρωσε 1,5 € (στην καλύτερη για το γεωργό περίπτωση) έβγαλε στα starbucks και στα όποια starbucks 80 καφέδες! Ας πούμε 3 € τον καφέ....μμμμ 240 € ....

Καλό κερδος....για την πολυεθνική βεβαιως.βεβαίως!!


Εμφύλιος στους Συνδέσμους του ΠΑΟΚ

φωτο από metrosport.gr

Χθες κατα την διάρκεια της συνάντησης που είχαν Βεζυρτζής Οικονομίδης με εκπροσώπους των συνδέσμων έγινε χαμός! Αφού ανέλυαν οι δύο της διοίκησης - και λέγαν ότι είπαν λιγες ώρες νωρίτερα στην συνέντευξη τύπου- τις θέσεις τους, οι εκπρόσωποι του συνδέσμου Δυτικών Συνοικίων ζήτησαν να παραιτηθούν μετα το τέλος του αγώνα με τον ΟΦΗ και ότι έχουν έτοιμη λύση! Αυτό προκάλεσε την αντίδραση των υπολοίπων και ειδικά του Τ. Καναράκη, προέδρου της θύρας 4.

Δεν μ'αρέσει καθόλου που κάποιοι σύνδεσμοί του ΠΑΟΚ ζηλέψαν την δόξα του Super3 .....

9.5.07

Καλός Πολίτης..



Να ευχηθώ στο αδερφάκι μου το Λευτέρη που σήμερα
απολύθηκε από τις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού!
Αντε παλιοσειρα! Καλος Πολίτης!

33 εκατομύρια Ευρώ, μια Ρύθμιση και ο Βεζυρτζης..


φωτο απο sport24.gr - σχετικό ρεπορτάζ.

Για όλους και για όλα μίλησε ο Προεδρος της Αγαπημένης μου ομάδας. Τελικά δήλωσε οτι τα χρέη ανέρχονται σε 33 εκ. ευρώ! Τσάμπα πράμα που λέει και ο γύφτος! Επίσης δήλωσε πως χωρίς την ρύθμιση δεν εχει επενδυτη αρα και σωτηρια για τον ΠΑΟΚ! Είπε ακόμα πως προσπαθούν να δρομολογήσουν καποιες πληρωμές ΙΚΑ, παίκτες παλιους κτλ και να συμαζέψουν (τα ασυμάζευτα βέβαια!) οικονομικά της ομάδας. Καταφέρθηκε ενάντια στους δημοσιογράφους που πάν κόντρα! Τώρα ποιοι είναι αυτοί δεν είπε... Βέβαια ο Βεζυρτζής δεν ήταν μόνος του, αλλά συνοδευόταν και από τον Λάκη "Βαλντεράμα" Οικονομίδη. Τώρα είναι φιλαράκια πια! Βέβαια τον κοσμάκη τον ξενέρωσαν με το δημόσιο ξεκατίνιασμά τους!!

Με αυτό ουσιαστικά βάλαν λουκέτο στην λαϊκή βάσή κατ'εμε και ηταν το πιο σημαντικό λάθος τους! Αν ο κόσμος του ΠΑΟΚ εβλέπε σωστες κινήσεις και προβολή της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου - όπως πήγε να γίνει στην Καστοριά αλλά δεν συνεχίστηκε!!!!- τότε πιστευω θα κάλυπτε ενα μεγάλο μέρος της! Μια γεμάτη Τούμπα με τον καθένα να βάζει από 300 € (ένα διαρκείας δηλαδή) ήταν εφικτό! Αλλά δεν ασχολήθηκαν! Μια καλή κινηση που έγινε στην Καστοριά και μαζεύτηκαν 300.000 και αυτη έγινε εντελώς ερασιτεχνικά! Έτσι για μένα η λαϊκή βάση έμεινε και θα μείνει ενα όνειρο.

Από την άλλη για το δάνειο που πήραμε -δεν λέω μπορεί να φαίνεται λίγο σκάνδαλο- αλλά υπάρχει και ο αντίλογος. Καλα τα είπε ο Βεζυρτζής : "Δεν μπορεί να δίνεται σε ένα σωματείο ένας χώρος που εκτιμάται 120 εκατομμύρια ευρώ για να απαλλοτριωθεί. Δεν πορεί ο υπάλληλος της Πολιτείας να ξεχνάει να πάει στο δικαστήριο, σε δικαστήριο με μια ομάδα που χρωστάει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και να μπαίνει αυτό το σωματείο στο άρθρο 44 και δεν αναφέρομαι στον συμπολίτη (σ.σ. Αρη)."

Στην διάρκεια της συνέντευξης είχαμε και τα παρατράγουδα! Πετάχτηκε ο γνωστός παοκτσής Κυριάκος και τους ζητησε να παραιτηθούν αλλά τον βγάλαν από την Αίθουσα! Είπε : "...διχάσατε τον κόσμο του ΠΑΟΚ και είστε υποχρεωμένοι να παραιτηθείτε" (πηγή sport.gr). Το κατα πόσο διχάσαν τον κόσμο θα φανεί....

Salma Hayek and her Dance of Snakes

Μετα από πολλές απαιτήσεις αναγνωστών σας δίνω από το youtube τον Χορό των Φιδιών με την Salma! Η ταινία είναι From Dusk till Dawn και οι Tito and the Tarantulas τραγουδούν το After Dark.

Είπαμε 11 χρόνια πριν στο Φαργκάνη όλοι η παρέα!

Pulp fiction ..

Ταινία σταθμός για όλους εμάς της MTV Generation οπως λεν και στο Αμέρικα!!!

Τέλειο Σαουντράκ, Φυσικοί Αφύσικοι διάλογοι
(I love you Honey bunny... I'll execute everymotherfuckinglastoneof ya!),
σφαίρες, ναρκωτικά και αμείωτη δράση!

Την εποχή όπου ο Κουεντιν Ταραντίνο βραβευόταν στις Κάννες...

8.5.07

Music...

I RAN!

Flock of Seagulls

Αθανατα 80's!!
Όπως έλεγε και η φίλη μου η Λία :
"Με αυτά τα τραγούδια μεγαλώσαμε!"


62 Χρόνια μετά το τέλος του Πολέμου...

Σαν σήμερα τελείωσε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος στην Ευρώπη. Η φωτογραφία πιο πάνω είναι από τις πιο γνωστές! Βέβαια για να εξηγούμαστε είναι λίγο άσχετη όχι τόσο με το τέλος του πολέμου όσό ,με την Ευρώπη! Αφού δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Life τον 15αυγουστο του 1945 όταν παραδόθηκε η Ιαπωνία και τελείωσε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος παγκοσμίως!!

Δεν πειράζει όμως....

Αρχίζει η πολυαγαπημένη εκπομπή του Ραδιόφωνου!

φωτο απο www.skylos.gr
Κάθε μέρα 13.00-15.00 στον 105.5 Ροκ της Θεσσαλονίκης βγαίνει τσάρκα στα ερτζιανα (αλλά και στο ιντερνετ) ο αναρχοαυτονομος σκυλος-η αλλιως Σταθης Παναγιωτόπουλος!
2 ώρες με πολυ καλή μουσική και έξυπνο -εως βλακώδες!- χιουμορ! Αξίζει!!! Δείτε και το προσωπικό του blog.

Όπως αξίζει και το νηστικό αρκούδι
Μια πολύ καλη εκπομπή μαγειρικής και όχι μονό! Συμπρωταγωνιστει μαζί με το σκύλο και ο Σταρόβας!! Αλλά δυστυχώς αυτην την εβδομάδα θα προβληθουν τα 3 τελευταία επεισόδια!

Η Ατμόσφαιρά στο Final Four

φώτο απο goalday.gr

Στην φωτογραφία βλέπετε το απίστευτο επίπεδο των φίλων της ΤΣΣΚΑ! Γιαυτό και η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ ήταν ότι καλύτερο έχουμε δει στην Ελλάδα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 776 π. Χ.

Και να σκεφτείτε ότι τότε δεν επέτρεπαν σε αιθέρια πλάσματα όπως της φωτογραφίας την είδοδο στην κερκίδα! Απαίτηση όλων των Ελλήνων Φιλάθλων είναι να μπουν τώρα ρώσσικες ομάδες σε όλα τα πρωταθλήματα! Ή εστω να έρθουν οι οπάδοι τους! Η έστω μόνο οι γυναίκες!


7.5.07

Ο Ηλιός δύει στο συννεφιασμένο Θερμαϊκό.

Χωρίς πολλά σχόλια. Μια εικόνα χίλια συναισθήματα.

CD - Πρόταση του μήνα!

Patti Smith - Twelve

Η Αρχιέρεια του πάνκ Patti Smith επιστρέφει με δώδεκα διασκευές ιστορικών κομματιών του ροκ. Jimmy Hendrix, Rolling Stones, Bob Dylan αλλά και Tears for Fears μέχρι και Stevie Wonder είναι μερικοί από τους τραγουδοποιούς τα έργα των οποίων παρουσιάζονται στο δίσκο. Ειδικότερα η διασκεύη του "Smells like teen spirit"με εισαγωγή από μπάντζο (παίζει ο Σαμ Σέπαρντ!) είναι ένα εντελλώς διαφορετικό τραγούδι που συνδιάζει την επιθετικότητα της grudge σκηνής των αρχών του 1990 με την "σοφή" και άκρως μεταλλική φωνή της Patti Smith. Εν κατακλείδι δεν είναι 12 διασκεύες αλλά 12 διαφορετικές προσεγγίσεις στην μουσική. Ένας δίσκος που αξίζει να τον έχετε...